Reizigers klagen over onduidelijkheid rond de halteplaats van de spits-Sprinter tussen Groningen en Assen op het station in die laatste plaats.

De treinen horen voor uitstappende passagiers aan het begin van het perron te stoppen en vervolgens nieuwe reizigers in te laten stappen aan het einde van het perron. In de praktijk stopt de Sprinter echter vaak op perron 1, wat ook wordt gebruikt voor de treinen richting Zwolle.

Ook onder machinisten heerst volgens de NS onduidelijkheid over deze situatie. De vervoerder werkt er hard aan om de treinen definitief een vaste plek te geven. Dat wordt in ieder geval niet spoor 1, want daar kan niet een benodigd sein geplaatst worden. De NS gaat de machinist beter instrueren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *