Foto: OV-bureau

Directeur Wilko Mol van het OV-bureau Groningen Drenthe vertrekt. Hij gaat aan de slag bij vervoersbedrijf EBS, dat in Nederland de busconcessies Waterland, Haaglanden en Voorne-Putten & Rozenburg uitvoert.

Mol is daar de opvolger van Wim Kurver. Hij gaat een andere functie binnen het moederbedrijf achter EBS vervullen. Bij het OV-bureau kwam Mol in 2018 in dienst als opvolger van Jan van Selm, die destijds naar samenwerkingsverband DOVA vertrok.

Wilko Mol vertrekt met een dubbel gevoel: “Ik heb het heel erg naar mijn zin bij het OV-bureau. Ik mag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het OV en mobiliteit. De afgelopen 1,5 jaar heb ik het OV door de coronacrisis mogen loodsen, een zware maar dankbare taak. Ik vertrek dan ook met een lach en een traan. Een traan omdat ik het OV-bureau los moet laten, maar een lach omdat ik een mooie nieuwe uitdaging als CEO bij EBS tegemoet ga.”

De nieuwe directeur van EBS begint in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar bij de vervoerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *