Tijdens de verschillende evenementen rondom de TT en de TT-races zelf in Assen, rijden er verschillende pendelbussen. Vanuit Roden, Groningen, Zuidlaren, Gieten, Beilen, Oosterwolde en Dieverbrug rijden extra bussen via reguliere routes. Daarnaast rijden er pendelbussen tussen Witten (Camping Witterzomer) en de binnenstad van Assen en tussen het station in Assen en het TT-circuit.

Op donderdagnacht rijden er extra late bussen op de routes van lijn 10 (tot Gieten), lijn 16 (tot Oosterwolde) en lijn 51 (tot Groningen). Daarnaast rijden er van 19:00 uur t/m 3:00 ‘s nachts pendelbussen vanaf de campings naar de binnenstad van Assen. Een enkele reis vanaf Groningen, Haren, Oosterwolde en Gieten kost vijf euro, vanaf de overige haltes langs de route drie euro. In de pendeldienst vanaf de de camping is alleen een retourkaartje van vijf euro te koop. Het kaartje is te koop bij de chauffeur. Vrijdagnacht rijden er nachtbussen vanuit alle bovengenoemde plaatsen via de routes van de normale buslijnen naar Assen. Daarnaast rijden er opnieuw bussen vanaf de TT-campings. Op vrijdagnacht rijden de bussen de hele nacht door.

Zaterdag rijden er, net als op donderdag en vrijdag veel pendelbussen tussen het station van Assen en het TT-circuit. Op de momenten waarop topdrukte bij de bussen wordt verwacht, rijden er elke twee minuten pendelbussen.

Klik hier voor de dienstregeling van de verschillende bussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *