qlink5-zuidlaren-2015

Tijdens de Nacht van Zuidlaren en Zuidlaardermarkt op 17 en 18 oktober rijden er veel extra bussen om de grote drukte te verwerken.

‘s Avonds en ‘s nachts bij de Nacht van Zuidlaren rijden er extra ritten op Q-link lijn 5 (Groningen Hoofdstation – Annen), 44 en de extra lijn 48 tussen Veendam en Zuidlaren. De lijnen rijden de hele nacht. De dienst start om 9 (44 en 48) of 10 uur (5).

Tijdens de Zuidlaardermarkt rijdt lijn 5 overdag minimaal twee keer per uur. Op de lijnen 44 en 48 rijdt ieder uur een grote bus. Daarnaast wordt de speciale lijn 151 tussen het OV-knooppunt in Gieten en Zuidlaren ingesteld. Deze lijn rijdt tussen 8 en 18 uur twee keer per uur en sluit in Gieten aan op de Qliners van en naar Emmen en Stadskanaal.

In alle bussen zijn de reguliere vervoersbewijzen geldig. De vertrektijden zijn beschikbaar op de website van Qbuzz.

[mappress mapid=”102″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *