Tijdens de Nacht van Zuidlaren en Zuidlaardermarkt op 15 en 16 oktober rijden er vanwege de drukte veel extra bussen.

Op Q-link 5 tussen Groningen en Zuidlaren rijden tijdens de Zuidlaardermarkt ieder kwartier bussen. In de Nacht van Zuidlaren rijdt de bus op de route Groningen – P+R Haren – Zuidlaren – Annen – Gieten ieder uur.

Lijn 44, tijdens de evenementen tussen Assen en Hoogezand rijdt dag en nacht elk uur met een grote bus op dit routedeel. In de spits sluit in Hoogezand bij Winkelcentrum De Hooge Meeren een 8-persoonsbusje aan van- en naar Harkstede. In Assen rijdt de grote bus via de M.L. Kingweg en Industrieweg naar het station.

Tussen Veendam en Zuidlaren rijdt de speciale lijn 48, dag en nacht ieder uur tussen maandagavond 21:00 uur en dinsdagavond 18:00 uur. Deze lijn rijdt via Borgercompagnie, Kiel-Windeweer en De Groeve en kent zijn eindpunt in Zuidlaren bij de brandweerkazerne.

Reizen kan met alle reguliere vervoersbewijzen. Alle ritten zijn beschikbaar in de dienstregelingen online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *