Gratis pendelbussen naar G50-manifestatie/ 1 minuut leestijd

Op zaterdag 20 juni start het G50-jubileumprogramma, vanwege het feit dat het Groninger gasveld dit jaar vijftig jaar gebruikt wordt. Om deze start te vieren, wordt er een groot openingsspektakel georganiseerd, met optredens en een spetterende vuurwerkshow.

De Franse theatergroep Plasticiens Volants doet een act. Daarnaast zijn er optredens van The Full Minties en I.O.S. (IsOokSchitterend). Om 23:45 uur wordt er afgesloten met een grootse vuurwerkshow.

Tussen 20:30 uur en 22:30 uur rijden er pendelbussen tussen de Grote Markt in Groningen en Meerstad, waar het evenement plaatsvindt. De toegang tot de pendelbussen is gratis. Direct na het evenement, vanaf 0:00 uur, rijden er bussen vanuit Meerstad terug naar de Grote Markt.

Het programma van deze avond is te vinden op www.groningengas50.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *