Op zaterdag 6 juli vindt voor de eerste keer het Secret Forest Festival plaats in het Pagedal in Stadskanaal. Met een line-up van artiesten als Lucien Foort, Justin Prime en Billy the Kit worden er veel bezoekers verwacht. Qbuzz zet daarom pendelbussen in.

Vanaf het busstation in Stadskanaal vertrekken er van 13 tot 19 uur drie pendelbussen per uur naar het Pagedal. Tegen betaling van twee euro (voor een enkele reis) bij de chauffeur kan mee worden gereisd.

Na afloop van het Secret Forest Festival rijden er vier bussen per uur tot 1:30 uur naar de afterparty in discotheek Fox. Deze bussen zijn gratis. Vanaf discotheek Fox vertrekken ook nachtbussen verder de provincies Groningen en Drenthe in. Deze zijn niet gratis.

De dienstregeling van de bussen staat op de website van Qbuzz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *