Tijdens het Secret Forest Festival zaterdag in Stadskanaal worden er extra bussen, waaronder een speciale pendelbus ingezet.

Tussen het busstation in Stadskanaal en festivallocatie Het Pagedal rijdt tussen 13:35 en 19:15 uur een bus, aansluitend op de bussen vanuit Groningen, Gieten, Ter Apel en Emmen. Deze bus, lijn 1, rijdt tussen 22:55 en 1:00 uur ‘s avonds weer rechtstreeks terug naar het busstation vanaf de Hoveniersweg in het park. Voor de pendelbus gelden de gebruikelijke kaartsoorten zoals het 2,50-Eurokaartje (binnen Stadskanaal) en de OV-chipkaart. Ook de Dal-Dagkaart van 10 euro is geldig, ook bij de terugreis ‘s nachts.

Vanaf het busstation in Stadskanaal rijden vervolgens extra ritten van lijn 73 naar Gieten (23:26 en 0:26 uur aansluitend op Qliner 300) en Groningen (0:56 uur, vanuit Gieten door naar Groningen als lijn 300) en lijn naar Musselkanaal en Ter Apel (1:09 uur).

[mappress mapid=”126″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *