Speciale buslijn tijdens Secret Forest/ 1 minuut leestijd

Tijdens het Secret Forest Festival zaterdag in Stadskanaal worden er extra bussen, waaronder een speciale pendelbus ingezet.

Tussen het busstation in Stadskanaal en festivallocatie Het Pagedal rijdt tussen 13:35 en 19:15 uur een bus, aansluitend op de bussen vanuit Groningen, Gieten, Ter Apel en Emmen. Deze bus, lijn 1, rijdt tussen 22:55 en 1:00 uur ‘s avonds weer rechtstreeks terug naar het busstation vanaf de Hoveniersweg in het park. Voor de pendelbus gelden de gebruikelijke kaartsoorten zoals het 2,50-Eurokaartje (binnen Stadskanaal) en de OV-chipkaart. Ook de Dal-Dagkaart van 10 euro is geldig, ook bij de terugreis ‘s nachts.

Vanaf het busstation in Stadskanaal rijden vervolgens extra ritten van lijn 73 naar Gieten (23:26 en 0:26 uur aansluitend op Qliner 300) en Groningen (0:56 uur, vanuit Gieten door naar Groningen als lijn 300) en lijn naar Musselkanaal en Ter Apel (1:09 uur).

[mappress mapid=”126″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *