Tijdens het NK Allround wat dit weekend in het Sportcentrum Kardinge in Groningen verreden zal worden zullen er i.v.m. de verwachte parkeerdrukte gratis pendelbussen van busbedrijf OAD tussen Euroborg P3 en Sportcentrum Kardinge rijden.

Mensen van buiten de stad Groningen wordt aangereden hun auto te parkeren op parkeerplaats Euroborg P3 aan de Bornholmstraat en vanaf daar verder te reizen met de pendelbus van OAD. Volg vanuit de richtingen Hoogezand (A7), Assen (A28) en Drachten (A7) de geel/zwarte bewegwijzeringsborden naar Euroborg P3.

Vertrektijden vanaf Stadion Euroborg (P3):

  • Zaterdag 29 december tussen 10.30 – 12.15 uur
    (wedstrijden beginnen om 12.00 uur);
  • Zondag 30 december tussen 11.30 – 13.15 uur
    (wedstrijden beginnen om 13.00 uur).

Vertrektijden vanaf Sportcentrum Kardinge:

  • Zaterdag 29 december tussen 17.00 – 19.00 uur
  • Zondag 30 december tussen 18.00 – 20.00 uur

Tijdens de schaatswedstrijden zullen er continu pendelbussen blijven rijden op het traject Stadion Euroborg – Sportcentrum Kardinge.

Schaatsfans uit de stad Groningen wordt aangeraden zoveel mogelijk gebruik te maken van de fiets of buslijn 3 (Lewenborg), 6 (Beijum) of 61 (Middelstum). Vanaf het Centraal Station bent u met één van deze lijnen al binnen 15 minuten bij het Sportcentrum Kardinge. Vanaf de Grote Markt bedraagt deze reistijd zelfs maar 10 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *