Voortaan altijd vaste nachtbus naar Bremen/ 1 minuut leestijd

Er rijdt voortaan altijd een vaste nachtbusrit van busbedrijf Public Express tussen Groningen en Bremen. Tot dusver moest gereserveerd worden voor deze nachtrit, maar dat is niet meer nodig. "Het is niet elke nacht even druk, maar er is altijd wel iemand die meewil. We gaan daarom gewoon elke nacht rijden", zegt directeur Christoph Marquardt tegenover het Dagblad van het Noorden.

Public Express beleefde een slechte start van het nieuwe jaar. Afgelopen dinsdagavond raakten namelijk vijf van de dertig inzittenden van een bus van Public Express lichtgewond toen de chauffeuze van de bus vlak na vertrek vanaf station in Oldenburg plotseling onwel werd. De bus botste met lage snelheid tegen een boom. De chauffeuze is inmiddels geopereerd en maakt het goed.

Public Express rijdt sinds april vorig jaar vier keer per dag tussen Groningen en Bremen. De nachtbus vertrekt om 23.15 uur uit Bremen en om 02.15 uur uit Groningen. De nachtrit stopt niet in Oldenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *