Het OV-bureau Groningen Drenthe biedt, in samenwerking met de gemeenten in Groningen en Drenthe, twee gratis dagkaarten voor alle bussen in Groningen en Drenthe aan.

Iedereen kan twee gratis dagkaarten aanvragen via www.ontdekhetov.nl. De reisdatum kan ingesteld worden t/m 31 augustus. De reisdatum dient vooraf aangegeven te worden. Vervolgens moet de dagkaart geprint worden, en kan men vervolgens op de datum die op de dagkaart staat met alle bussen in Groningen en Drenthe reizen.

De gratis dagkaarten zijn onderdeel van een grote promotiecampagne voor het openbaar vervoer. In elke gemeente in Groningen en Drenthe ligt volgende week een speciale folder over het openbaar vervoer in de betreffende gemeente in de brievenbus.

Klik hier om uw gratis dagkaart aan te vragen
Klik hier voor het overzicht van de gemeentefolders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *