Taxi Nuis heeft de eerste concessie voor kleinschalig vervoer gewonnen. Het gaat om de concessie voor kleinschalig vervoer in Zuidwest Groningen, oftewel het Westerkwartier. Het bedrijf won van Connexxion Taxi Services.

In de concessie zitten het kleinschalig openbaar vervoer, regiotaxivervoer (onder andere de deeltaxi) en het leerlingenvervoer voor de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Taxi Nuis heeft de scherpste prijs tegen de vooraf gestelde kwaliteitseisen afgegeven, waardoor het OV-bureau Groningen Drenthe heeft besloten om het vervoer aan Taxi Nuis te gunnen.

De concessie gaat van start in december 2009, en loopt tot december 2014. Als de vervoerder het goed doet, kan het contract verlengd worden t/m december 2017.

Een gedachte over “Taxi Nuis wint kleinschalig vervoer Zuidwest Groningen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *