In verband met werkzaamheden aan de Julianabrug in Groningen, worden er extra Citybussen op lijn 21 ingezet. Van 8 t/m 24 juli rijden er op alle werkdagen extra Citybussen op het traject P+R Hoogkerk-Zuid – Busstation/CS – Zuiderdiep – Grote Markt – UMCG/Hoofdingang.

Mensen die werkzaam zijn in de binnenstad van Groningen of in het UMCG en uit de richting Friesland komen, kunnen zo ondanks de werkzaamheden toch makkelijk op hun werk komen. Op de speciale Citybus zijn alle reguliere vervoersbewijzen geldig. Daarnaast zijn ook het Citybusabonnement en UMCG P+R Citybusabonnement geldig en is er bij de automaat bij het P+R-terrein het speciale Citybuskaartje te koop. Hiermee kan met maximaal vijf personen voor twee euro naar de bestemming en terug naar de parkeerplaats gereisd worden.

De bussen vertrekken vanaf P+R Hoogkerk-Zuid, gelegen aan de afslag richting Hoogkerk en Peize aan de A7. De dienstregeling is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *