De animo voor de speciale Citybus lijn 21, die op werkdagen tussen P+R Hoogkerk Zuid en het UMCG, via Centraal Station en binnenstad rijdt, is laag. Op de meeste ritten rijden slechts een handjevol reizigers mee, en op sommige ritten zelfs niemand.

De speciale lijn rijdt tot en met 24 juli vanwege de werkzaamheden aan de Julianabrug. Rijkswaterstaat betaalt de kosten van de businzet om de files te verminderen en automobilisten zoveel mogelijk te lokken om de auto op de parkeerplaats neer te zetten en met de bus verder te gaan.

De eerste Citybus vertrekt vanaf 7:00 uur vanuit Hoogkerk naar het UMCG, de laatste Citybus gaat om 20:27 uur terug vanaf het UMCG naar Hoogkerk. Er rijden twee bussen per uur buiten de spits en vier per uur tijdens de spits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *