<!– /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.Section1 {page:Section1;}–>

OV Nieuws uit Groningen organiseert dit jaar voor de tweedekeer de ‘Busfoto van het Jaar-verkiezing’, een verkiezing om mooie plaatjes vanbussen te presenteren aan bezoekers van de website.

In 2008 organiseerde OV Nieuws uit Groningen voor de eerstekeer de verkiezing. Het was toen een groot succes. Diverse fotografen, zowelbusspotters als overige hobbyfotografen, stuurden één of het maximum van tweefoto’s in. Deze foto’s werden door een jury beoordeeld, en de vijf door de juryals beste bevonden foto’s werden in december op de site geplaatst. Bezoekersvan OV Nieuws uit Groningen beslisten toen welke foto de titel Busfoto van hetJaar 2008 verdiende. Uiteindelijk werd dat een foto van fotograaf Pieter deVries.

De winnende foto zal het gehele jaar 2010 als kopfoto(‘header’) van OV Nieuws uit Groningen worden gebruikt. In de foto wordt dan denaam van de fotograaf vermeldt.

Klik hier om mee te doen en voor meer informatie!

Een gedachte over “Doe mee met de tweede Busfoto van het Jaar-verkiezing!”
  1. ik heb zojuist 2 foto’s verzonden ivm de fotowedstrijd, ik hoop dat u ze interessant vindt!
    mvrg, mevr. j van vlijmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *