Deze site organiseert deze maand na meerdere eerdere succesvolle edities weer de verkiezing Busfoto van het Jaar.

Vanaf nu is het mogelijk voor fotografen maximaal twee foto’s in te zenden via deze pagina. Dit kan tot en met 19 mei. In aanmerking voor een plaats in de finaleronde komen foto’s welke in de provincie Groningen of Drenthe zijn gemaakt op of na 1 mei 2019, dus in het afgelopen jaar.

De jury kiest drie foto’s uit welke doorgaan aar de finaleronde, welke van 22 mei tot en met 31 mei wordt gehouden. Bezoekers van OV Nieuws GD kunnen dan eenmaal op hun favoriet stemmen.

In deze bijzondere tijden kunnen we zo toch nog allemaal genieten van busfoto’s. Mocht je toch nog naar buiten gaan om je mooiste plaatje te maken, houd je dan aan de richtlijnen van het RIVM en onthoud: het OV is even geen uitje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *