OV Nieuws uit Groningen presenteert de eerste Busfoto van het Jaar-verkiezing, een wedstrijd waarmee OV Nieuws uit Groningen mooie busfoto’s aan het publiek wil presenteren.

Uit heel Nederland mogen busfoto’s ingestuurd worden. Er geldt dus geen beperking voor mensen uit Groningen of foto’s die gemaakt zijn in Groningen.

De foto’s worden bekeken door OV Nieuws uit Groningen, en de vijf foto’s die als mooiste worden bevonden krijgen een plekje op OV Nieuws uit Groningen, waar bezoekers erop kunnen stemmen.

Klik hier om naar de pagina met meer informatie, reglement en deelnameformulier te gaan

Een gedachte over “OV Nieuws uit Groningen presenteert: De Busfoto van het Jaar-verkiezing 2008”
  1. Voor oost-groningen misschien nog beter dan de zuiderzeelijn. In Emmen zal men over kunnen stappen op Zwolle waar tussen 2011 en 2014 de hanzelijn gereed komt, men kan dan vanaf Zwolle via Kampen, Dronten, Lelystad en Almere zo een half uur eerder in Amsterdam zijn dan nu het geval is over de Veluwelijn(een enorme omweg). En de zuiderzeelijn? Arriva heeft voorelkaar dat er een spoorlijn komt naar Heerenveen, dus samen met de Flevolijn die al in 86 voltooid was tot aan Lelystad, ligt die lijn er dan al voor 2/3de deel, dus als men die lijn dan alsnog aan wil leggen zal dat maar een peulenschil zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *