Het is weer begonnen! De derde editie van de Busfoto van het Jaar-verkiezing! Een verkiezing van mooie foto's met daarop een lijnbus.

In 2008 werd de verkiezing eerder gehouden, toen won een foto van Pieter de Vries. In 2009 won Annemarieke Verheij met de huidige kopfoto van deze website.

Ook dit jaar kan iedereen weer twee foto's inzenden, waarop duidelijk een lijnbus te zien is. Deze foto's moeten op of na 1 oktober 2009 gemaakt zijn. De vijf foto's welke door de jury als vijf mooiste worden gekozen zullen op deze pagina geplaatst worden, waarna de bezoekers van OV Nieuws uit Groningen éénmaal kunnen stemmen op hun favoriete foto's. De foto met de meeste stemmen krijgt de titel "Busfoto van het Jaar 2010" en zal in het hele jaar 2011 als kopfoto van OV Nieuws uit Groningen gebruikt worden.

Klik hier voor meer informatie en om deel te nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *