Met ingang van vandaag, maandag 4 januari, is de dienstregeling van de lijnen 67 en 68 verbeterd. Dit levert de volgende onderstaande wijzigingen op.

Lijn 67/167 Hornhuizen – Winsum

De laatste rit van lijn 167 uit Hornhuizen en lijn 67 uit Winsumgaan een half uur vroeger rijden. hiermee verbeterd de aansluiting opde trein van 18.06 uur uit Groningen, welke om 18.21 uur in Winsum is.Lijn 67 zal nu om 18.25 uur vertrekken naar Hornhuizen. De nieuwetijden vindt u in de bijlage.

Lijn 68 Leens – Hornhuizen – Winsum

Op verzoek van klanten wordt de dienstregeling van deze lijngewijzigd. De nieuwe dienstregeling vindt u in de bijlage, onderaandeze pagina. De aansluiting op de treinen van/naar Groningen in Winsumalsmede op lijn 65 wordt hiermee sterk verbeterd

Vervoerder Qbuzz heeft de dienstregeling op deze, en nog een aantal andere lijnen gewijzigd, om in te spelen op wensen van de reizigers. Naast de wijzigingen op bovenstaande lijnen, zijn er nog wijzigingen in Drenthe op de lijnen 20, 50 en 58. Kijk voor de wijzigingen op de lijnen in Drenthe en de nieuwe dienstregeling van lijn 67 en 68 hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *