Winnares Annemarieke Verheij van de Busfoto van het Jaar-verkiezing heeft donderdag officieel het certificaat uitgereikt gekregen welke aangeeft dat zij de Busfoto van het Jaar van 2009 heeft gemaakt. Dit gebeurde op het busstation van Groningen.

Naast het certificaat, kreeg Verheij ook een bloemetje. Dit alles werd namens OV Nieuws uit Groningen uitgereikt door Ria van der Laan. De winnares was dolblij met haar winst, haar winst heeft er namelijk ook voor gezorgd dat haar foto het hele jaar als kopfoto van deze website zal dienen.

4 gedachte over “Annemarieke Verheij officieel gehuldigd”
  1. Het is heel leuk dat Annemarieke deze prijs heeft gewonnen. Als medefotograaf gun ik haar deze prijs van harte en feliciteer haar daar dan ook mee. Het is altijd leuk als je erkenning krijgt voor je werk. Het zal best een leuke dag voor haar geweest zijn.
    Groet, Ton

  2. Echt geweldig dat Annemarieke gewonnen heeft,zelf vindt ze het helemaal super!! Je ziet dat aan haar gezicht! Of knijpt de hoofdredacteur te hard!!
    Arjen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *