Nachtbus voor gemeenten Eemsmond en Bedum/ 1 minuut leestijd

De gemeenten Eemsmond en Bedum krijgen met ingang van zaterdag 17 april een nachtbus naar de stad Groningen.

Er wordt een proef van een jaar opgestart waarbij er elke zaterdag- op zondagnacht bussen gaan rijden op het traject Groningen – Uithuizen, via Bedum, Middelstum en Usquert, via de route van lijn 61. De nachtritten zullen worden gereden onder het lijnnummer 461.

De gemeente Eemsmond betaalt het project tijdens de proefperiode volledig. Wanneer er meer dan honderd stappers per nacht gebruik van de nieuwe lijn maken, is de nachtbus rendabel en zullen de ritten ook na de proefperiode blijven rijden. Op de nachtbus zal alleen met Eurokaartjes gereisd kunnen worden, deze zijn te koop bij de nachtbuschauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *