De politie van Groningen heeft nog geen tips ontvangen over de vernielers van het bushokje aan de Paterswoldseweg in de stad nabij de Hoornseplas.

Maandag zette de politie een filmpje op YouTube, gefilmd door een getuige waarop een viertal jongens te zien was. Eén van de jongens gooide een groot voorwerp door een achterruit van het bushokje. Vervolgens gingen de jongens er op de fiets vandoor richting de Hoornseplas, waar zij linksaf de gemeente Haren inkonden (Kaapse Baan) of rechtsaf de gemeente Tynaarlo en provincie Drenthe (Achterom) inkonden richting Eelde.

Het filmpje op YouTube is inmiddels bijna 55000 keer bekeken. Dat er nog geen tips zijn binnengekomen verwijt de politie aan de vakantie.

Het filmpje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *