Op zaterdag 14 augustus vindt in de Notoaristuun in Grootegast voor de tweede keer het Robles Rock Festival plaats.

Artiesten als Rigby, Destine en Only Seven Left treden op het festival op. Voor de bezoekers worden extra faciliteiten geboden vanuit Groningen op lijn 39. Deze bussen zullen extra langs het evenemententerrein rijden, zodat het vanaf de bushalte maar vijftig meter lopen is naar de Notoaristuun. Het gaat hierbij om de ritten die van 10:41 uur tot en met 14:41 uur vanaf het station in Groningen vertrekken. Ook zal er na het festival om 0:30 uur een extra rit van lijn 39 vanuit Grootegast naar het station in Groningen vertrekken en zal daar rond 1:15 uur aankomen.

Kijk voor meer informatie over Robles Rock op www.roblesrock.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *