Tussen vorige week vrijdagavond en afgelopen maandagochtend is een bouwkeet op het bouwterrein van het Transferium Hoogkerk leeggeroofd.

De inbrekers veroorzaakten veel schade door een rolluik open te breken, een raam te vernielen, kasten open te breken, en meerdere binnendeuren in te trappen. Onder andere een monitor en laserapparaat werden buitgemaakt.

Omdat de bewuste bouwkeet niet per auto bereikbaar is, moeten de daders de keet te voet of per fiets bereikt hebben. Mensen die bijvoorbeeld vaak langs het bouwterrein fietsen of wandelen en mogelijk iets verdachts hebben gezien, worden gevraagd zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000 (gratis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *