Zaterdag is er opnieuw iemand aangehouden omdat hij een greep in de geldlade van een buschauffeuse had gedaan.

Een man uit Oude Pekela stapte op de Scheepswerfstraat in Stadskanaal de bus in en weigerde een kaartje te kopen. Toen de chauffeuse hem vroeg de bus te verlaten gaf hij hier ook geen gehoor aan. Toen deed hij plotseling een greep in de geldlade van de bestuurster. Daarop besloot zij de achtervolging in te zetten. De politie kon hem uiteindelijk aanhouden.

Het is het tweede weekend waarin iemand in Stadskanaal een greep in de geldlade van een chauffeur heeft gedaan. Vorige week vrijdag werd een 30-jarige man uit Ter Apel aangehouden omdat hij op de Navolaan een chauffeur van een aantal twee-euromunten had besloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *