Busreizigers die hebben gereageerd op de klantenbarometer van het Kennisplatform Verkeer en Vervoer hebben zeer positief geoordeeld over het product van Qbuzz in Groningen en Drenthe.

Qbuzz heeft in Groningen en Drenthe een totaalscore van 7,6 en zit hiermee dik boven het landelijke gemiddelde van 7,2. Het is nog niet eerder voorgekomen dat het busvervoer in Groningen en Drenthe zo’n hoge waardering kreeg.

De klantenbarometer is een landelijk onderzoek naar de mening van klanten over het openbaar (stads- en streek) vervoer. Negentig duizend reizigers geven rapportcijfers die met hun reis te maken hebben. Deze lopen uiteen van het gemak van instappen tot de klantvriendelijkheid van de chauffeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *