Web-log, de service waar OV Nieuws uit Groningen gebruik van maakt om haar website/nieuwsweblog op te plaatsen, stapt binnenkort over op een nieuw achterliggend systeem voor de weblogs. Dit brengt voor bezoekers van de weblogs in de toekomst weinig tot geen veranderingen mee, behalve dat (een deel van) de lay-out opnieuw opgebouwd moet gaan worden omdat het nieuwe systeem enkele huidige elementen niet ondersteunt.

OV Nieuws uit Groningen zal, zoals alle weblogs worden voorzien van een nieuw achterliggend systeem, de zogenaamde 'back-end', waarin dingen als nieuwsberichten en bijbehorende foto's in staan opgeslagen. De hele site is gebouwd rondom dit systeem. Tijdens de overgang naar het nieuwe systeem moeten alle bestaande gegevens worden overgezet. Het kan voorkomen dat dit problemen oplevert met bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de site, of dat bepaalde berichten tijdelijk niet meer op de site te vinden zijn. De geplande datum voor de installatie van het nieuwe systeem staat zoals het nu lijkt op begin juli maar kan nog aangepast worden.

Wij bieden alvast onze excuses aan voor het ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *