OV Nieuws uit Groningen berichtte zondagochtend, 1 april, over problemen bij het nieuw aangelegde spoor bij station Groningen Europapark. Tijdens de werkzaamheden zou in het nieuwe spoor een verkeerd ingesteld treinbeïnvloedingssysteem zijn aangelegd, waardoor de seinen niet juist werkten en de treinen van NS niet zouden kunnen stoppen op het station, waardoor de opening in december moest worden uitgesteld omdat reparatie op dit moment niet mogelijk was.

Enkele bezoekers van deze website hadden het misschien al door gezien de plaatsingsdatum: het is een 1 aprilgrap van OV Nieuws uit Groningen. Er zijn dus geen problemen met het spoor bij het Europapark.

Het bericht trok veel bezoekers naar onze website en een aantal retweets op Twitter. Blijkbaar hebben wij bezoekers die ons sterk vertrouwen. Wij zijn daar erg blij mee. Wij zullen u vanaf morgen natuurlijk weer op betrouwbare wijze op de hoogte houden van het wel en wee in de openbaar vervoerwereld in Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *