Vervoerder Qbuzz, in Groningen en Drenthe verantwoordelijk voor het openbaar busvervoer, is voor de derde keer op rij verkozen tot beste vervoerder van Nederland door de reizigers. Dit blijkt uit de jaarlijkse OV-Klantenbarometer.

Qbuzz scoort in de concessie Groningen en Drenthe een 7,5. Het landelijk gemiddelde ligt op een 7,2. In de afgelopen twee jaar kreeg Qbuzz ook al de hoogste waardering.

Directeur Rob van Holten is zeer content met het positieve nieuws voor zijn bedrijf. “Het is geweldig om te zien dat onze aanpak ook dit jaar wordt beloond met zo’n hoog cijfer. Dit laat zien dat wij  onze kwaliteitsbelofte waarmaken. We willen onze klanten bedanken voor de waardering. Samen met onze collega’s doen we er alles aan om de kwaliteit zo hoog te houden en waar nodig te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *