Station Groningen is genomineerd voor de verkiezing van ‘Het beste station van Nederland’, georganiseerd door DAG. Station Groningen is samen met nog vijftien andere stations kanshebber.

Reizigers kunnen op de speciale website op hun favoriete station stemmen, en aangeven waarom ze hierop stemmen. Er worden een aantal vragen gesteld tijdens het stemmen, zoals wat men vindt van de sfeer op het station waarop men stemt. Ook wordt gevraagd wat men vindt van de bereikbaarheid van het station.

DAG verloot onder de stemmers een weekend weg voor twee personen naar Duitsland, inclusief bezoek aan het Movie Park Germany. Ook zijn er een HTC Touch Diamond, een MP3-speler met 1GB geheugen en een originele DAG-fietskrat met fietsdrager te winnen.

Men kan stemmen op www.dag.nl/station.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *