De bus van de Duitse fabrikant welke rijdt op menselijke ontlasting die vandaag, donderdag 1 april zoals OV Nieuws uit Groningen eerder berichtte door de provincie Groningen zou rijden om een proefrit te maken, is een 1 aprilgrap.

Deze website meldde dat uit betrouwbare bron vernomen was dat een Duitse busbouwer een proefrit zou gaan maken in de provincie Groningen met een bus die menselijke ontlasting als brandstof gebruikt. Poep zou tegen betaling afgenomen worden van mensen die dit speciaal voor de nieuwe bus opvingen.

De reacties op het bericht waren divers. Enkele reageerders hadden direct door dat het om een grap ging, anderen geloofden het bericht volledig, en reageerden vooral verbaasd. De reacties hebben wij expres niet bij het bericht geplaatst, om te voorkomen dat de grap al zou uitlekken voor 1 april. Ze zullen ook niet meer geplaatst worden.

In de Noorse hoofdstad Oslo rijden wel bussen op menselijke ontlasting. In de regio Zuid-Holland rijden bussen op rioolslib, vergelijkbaar met menselijk poep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *