Met ingang van de nieuwe dienstregeling ingaande per 8 januari zal er geen papieren busboekje meer in Groningen en Drenthe verschijnen. Dit heeft Qbuzz donderdag bekendgemaakt.

De busvervoerder komt met reisinformatie op maat. Dat is een persoonlijk busboekje, digitaal of geprint. Daarmee wordt iedere reiziger voorzien van de informatie die voor hem of haar belangrijk is. Voordeel is dat de informatie, vooral via de digitale kanalen altijd actueel is daar deze gedurende het jaar nog wel eens verandert. En belangrijker nog: het is milieuvriendelijker want er hoeft minder papier gedrukt te worden.

Het persoonlijke busboekje is vanaf 8 januari te maken en te printen via www.qbuzz.nl. Hiervoor is wel een ‘Mijn Qbuzz-account’ benodigd. Reizigers die niet bezitten over internet kunnen een persoonlijk busboekje aanvragen via de Qbuzz-klantenservice of bij één van de vijf ServicePUNTen. Een persoonlijk busboekje tot tien buslijnen wordt gratis geleverd, een boekje met meer lijnen kost 2,50 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *