Een kaartje voor de trein kopen kan uiterlijk in 2023 niet meer aan het NS-loket op station Groningen. De vervoerder heeft haar plannen definitief gemaakt.

In 2020 maakte de vervoerder bekend haar serviceformules aan te willen passen vanwege de maatschappelijke trends. Na overleg met belangenverenigingen en vakbonden zijn de plannen nu in een licht aangepaste vorm vastgesteld.

Het betekent voor Zwolle bijvoorbeeld dat er toch een loket blijft, maar de plannen voor Groningen gaan wel door. Dat betekent dat het kaartverkooploket verdwijnt. Wel zullen er servicemedewerkers aanwezig blijven op het station en is er hulp op afstand beschikbaar via intercomzuilen.

De NS gaat volgende maand beginnen met de uitvoering van de operatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *