Nieuwe busdienstregeling van start/ 1 minuut leestijd

Vanochtend is de nieuwe dienstregeling voor Groningen en Drenthe van Qbuzz van start gegaan.

Met de nieuwe dienstregeling zijn onder andere de vertrektijden weer aangepast op die van de treinen sinds 14 december. Verder zijn er aanpassingen doorgevoerd in buslijnen en routes om het busvervoer nog efficiƫnter te maken.

Een nieuwe dienstregeling gaat traditioneel van start op zondag omdat dat een rustige dag is. Maandag is de echte vuurdoop, wanneer vrijwel alle buslijnen rijden.

OV Nieuws uit Groningen is benieuwd naar uw mening en opmerkingen over de nieuwe dienstregeling! U kunt deze naar ons toemailen via ovnieuwsuitgroningen@gmail.com of naar ons Twitteren via @ovnewsgroningen. Wij bundelen alle opmerkingen aan het einde van deze week op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *