Bezitters van een OV-chipkaart die een reisproduct via internet hadden besteld en deze nog niet op hadden gehaald, kunnen dat inmiddels weer doen. De landelijke storing met de ophaalautomaten is opgelost. Ook de service bij de winkels van Primera kan weer worden verleend.

De storing, welke gisteren optrad dreef veel reizigers en vervoerders tot waanzin. Qbuzz kondigde aan iedereen zonder reisproduct waarvoor wel is betaald met betaalbewijs toe te laten in de bussen en Arriva kondigde aan alle uitgedeelde boetes naar aanleiding van de storing kwijt te schelden en de kosten te verhalen op chipkaartbeheerder Trans Link Systems.

De Groninger GroenLinks-kamerlid Ineke van Gent kondigde aan kamervragen over de problematiek te gaan stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *