Volgende maand stallen de NS hun treinen gedurende de werkzaamheden aan het spoor bij het Europapark in de stad bij Nedtrain in Onnen. De gemeente Haren past hiervoor tijdelijk de milieuvergunning van ProRail aan.

Door de werkzaamheden eind februari en begin maart kunnen de treinen vanuit het zuiden en oosten van de provincie niet op het station van Groningen komen. Omdat dit niet kan moeten de treinen ‘s nachts in Onnen worden gestald. Het betreft ruim zestig treinen.

Door de stremming is Groningen tijdens de voorjaarsvakantie nagenoeg onbereikbaar per trein. Het is nog niet bekend of tijdens deze werkzaamheden het eindstation Haren of Assen zal zijn. De NS zullen vanaf het tijdelijke eindstation bussen in gaan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *