De reisinformatiewebsite 9292OV ondergaat een landelijke make-over en wordt voortaan bekend onder de naam 9292.nl.

De website heeft een overzichtelijke homepage gekregen waarbij de OV-reisplanner centraal staat. De invoer van vertrek- en aankomstadres is sterk vereenvoudigd en gaat sneller: tijdens het intypen van de eerste letters verschijnen al suggesties voor stations, straatnamen, bushaltes of bezienswaardigheden. Ook zijn de letters extra groot en is er meer rust op de site gebracht zodat slechtzienden beter gebruik kunnen maken van de website.

De mobiele website van 9292 is ook aangepast en is een compacte vertaling van de nieuwe site geworden. De meeste nieuwe functies van het nieuwe 9292.nl zitten hier ook in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *