OV Nieuws uit Groningen heeft naar aanleiding van haar oproep richting reizigers om hun meningen over de nieuwe busdienstregeling te verzamelen via Twitter een aantal reacties mogen ontvangen. Dit betekent dat er slechts een aantal reacties zijn ontvangen, wat een goed teken kan zijn omdat mensen dan geen kritiek of opmerkingen hebben op de nieuwe dienstregeling.

In de reacties die wij dan ook hebben mogen ontvangen voert vooral kritiek de boventoon. Hieronder staan de reacties gepubliceerd.

“Doe de kwart voor acht-bus 14 van Winschoten naar Stadskanaal terug, ben nu elke dag een half uur te vroeg op school en de bus is te druk”
(@HardstyleRichar)

“Hoewel ik mij bewust ben van de bezuinigingen op sommige assen vind ik dat ze het goed gedaan hebben. Dubbele lijnen zijn afgeschaft, de overgebleven lijn rijdt dan extra vaak door. Er zijn meer directe verbindingen dit jaar (bijv. 316 en 317), dat mag ook wel eens gezegd worden.  Mijn eigen ov-verbinding? Die is nu verbeterd. Roodeschool heeft nu bus en een frequente trein.”
(@markknoester)

“Lijn 78 komt nog wel om 7:39 uur in Groningen aan, maar dan moet ik extra vroeg opstaan en ook nog eens door alle dorpen heen. Geen 178 richting Groningen met aankomst tussen 7:30 uur en 7:45 uur meer. Nu dus of een paar minuten te vroeg, of een paar minuten te laat op het werk.”
(@Joennah)

“Die nieuwe halteindeling op het CS is wel een beetje een verrassing. Lijn 178 was ineens verplaatst, ik zag het bij toeval.”
(@lidiaaaaaaaaa)

“Naast mijn 178-verhaal ‘s morgen nog eentje dan: nieuwe stem spreekt soms haltenamen uit alsof een lijstje wordt voorgelezen i.p.v. neutraal. Rengerslaan, Eikenlaan en Molenhoek in Kolham en nog wat ergens omgeving Harkstede. Wat mij ook opvalt bij aankomst van lijn 78 en 178 in Groningen: de laatste halte (Groningen CS) wordt niet omgeroepen.”
(@Joennah)

OV Nieuws uit Groningen bedankt iedereen voor zijn of haar reacties. Opmerkingen op OV Nieuws uit Groningen en het openbaar vervoer zijn altijd welkom bij ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *