Qbuzz zet reizigers voor de spiegel met tweets en cartoons/ 1 minuut leestijd

Buschauffeurs van Qbuzz zien het een trend worden dat zaken als het groeten van de chauffeur, opstaan voor ouderen en elkaar een handje helpen minder populair worden. Met als gevolg dat steeds minder mensen dit doen. Qbuzz gaat daarom de komende tijd voor de tweede maal de buspassagier een spiegel voorhouden met een ludieke actie.

Vorig jaar kwam Qbuzz met stoelhoezen om de reiziger te confronteren met hun eigen -soms slechte- gedrag. Dit jaar wordt er ingezet op interactiviteit. De vervoerder gaat honderd stickers met cartoons en tweets in haar bussen plakken. De cartoon moet op speelse wijze laten zien hoe je met elkaar om hoort te gaan en het twitterbericht op de sticker moet er een positieve draai aan geven. Reizigers kunnen zelf ook meedoen door te twitteren met hashtag #samenindebus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *