Het OV-bureau Groningen Drenthe heeft samen met de gemeente Groningen en Qbuzz een promotiecampagne opgezet om ouderen en mindervaliden langs de routes van stadsbuslijnen 4, 7 en 8 in Groningen.

Doel van de campagne is mensen langs de route te stimuleren eens vaker in de bus te stappen. De lijnen 4, 7 en 8 rijden gekoppeld aan elkaar een grote ronde door veel stadswijken als Paddepoel, Oosterpark en Hoogkerk. Daarnaast worden langs de route ook grote bestemmingen aangedaan als het UMCG, Station Noord, P+R Hoogkerk en het A-kerkhof.

Er is een speciale activiteitenkalender opgesteld met diverse leuke activiteiten nabij de route van de lijnen. Mensen kunnen daar dan gratis met de bus heen reizen; zij krijgen een buskaart opgestuurd waarmee zij een aantal keren gratis van de betreffende lijnen gebruik kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *