lijn6

Het gratis stadsvervoer in Emmen is erg succesvol. Zo succesvol, dat de chauffeur van lijn 3 naar de Rietlanden afgelopen weekend reizigers moest laten staan. Daarom rijden er de resterende periode van het gratis vervoer gelede bussen op de stadsdienst in Emmen.

Er reden al gelede bussen op de lijnen 2 (naar Angelslo) en 4 (naar Bargeres) omdat werd verwacht dat het daar het drukst zou zijn, maar nu blijken ook de andere twee lijnen drukker dan verwacht. De gemeente Emmen betaalt voor de inzet van de gelede bussen.

De VVD-fractie in Emmen is er niet blij mee dat het gratis vervoer alleen op de stadsdienst geldt. Volgens de VVD hebben ook bewoners van de buitendorpen recht op het gratis vervoer.

Het gratis vervoer binnen de stad geldt tot en met 31 december.

[mappress mapid=”46″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *