Foto: OV-bureau/Jorne Bonte

Qbuzz haalt vandaag twee extra gelede bussen uit Groningen om in te zetten op het TT-vervoer komende nacht. Daarnaast staan er nog drie extra gewone bussen klaar die allen flexibel kunnen worden ingezet. Er wordt extra drukte verwacht.

Het OV-bureau heeft de inschatting gemaakt op basis van afgelopen nacht. Waar de TT-drukte donderdag nog wat tegenviel, was het gisteren drukker dan vorig jaar. Op basis van de ervaringen rijden er daarom vanavond en vannacht nog meer extra bussen op de lijnen 1, 20, 110 en 419.

De vijf flexibele bussen zullen naar verwachting van het OV-bureau worden ingezet voor extra drukte op de lijnen 22 en 23.

Ook vandaag overdag rijden er gelede bussen mee met het TT-vervoer op lijn 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *