qlink5-zuidlaren-2015

Volgende week maandag en dinsdag vinden de Zuidlaardernacht- en markt plaats. Dat betekent dat er voor de bereikbaarheid extra bussen naar het brinkdorp rijden.

Voor de Zuidlaardernacht rijdt de speciale lijn 18 van het station in Groningen via Haren en Glimmen naar Zuidlaren, en vervolgens door naar Annen en Gieten. Deze bus rijdt vanaf 23:00 uur ‘s avonds ieder uur tot in de vroege ochtend.

Lijn 44 rijdt van maandag tot en met dinsdagnacht met grote bussen op speciaal uitgebreide route Hoogezand – Zuidlaren – Vries – Assen. Daarnaast rijdt in dezelfde periode de speciale lijn 48 van Veendam naar Zuidlaren. Lijn 44 rijdt ‘s nachts twee keer per uur, lijn 48 altijd.

De bussen rijden in Zuidlaren vanwege de Zuidlaardermarkt een omleidingsroute. Lijn 5, 18 en 58 rijden via de Voorkampen tussen de Stationsweg en Annerweg. Lijn 44 rijdt via de Julianalaan, Ebbingekamp en Heerdelaan. Datzelfde geldt voor lijn 58 tussen het Sprookjeshof en de Voorkampen. Voor lijn 54 gelden geen omleidingen, omdat de bus wegens de herfstvakantie Onnen als eindpunt heeft.

[mappress mapid=”23″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *