Foto: OV-bureau Groningen Drenthe
Foto: OV-bureau Groningen Drenthe

Van 22 tot en met 26 juni is het TT-weekend in Assen. Deze dagen rijden er, dag en nacht, veel extra bussen.

In Assen rijdt stadslijn 1 veel extra. Van vrijdagochtend 6:30 uur t/m zondagavond rijdt de bus minimaal drie keer per uur, dag en nacht. Daarnaast wordt de tijdelijke stadslijn 2 ingesteld, naar camping Witterzomer. Deze bus rijdt daarnaast ook langs bijvoorbeeld de camping op de velden van voetbal ACV. Deze lijn rijdt van donderdag t/m zaterdag dag en nacht.

Vanwege onder meer de TT_nacht rijden er extra nachtbussen op de lijnen 20, 22, 50, 110 en 419. Daarbij rijden de lijnen 50 en 110 van vrijdag t/m zondag constant minimaal één keer per uur, ook ‘s nachts.

Op www.qbuzz.nl/gd is meer informatie beschikbaar over vertrektijden, routes en tarieven.

[mappress mapid=”85″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *