Veel extra bussen rond TT Assen

Foto: Twitter/Jorne Bonte

Rond de festiviteiten tijdens de TT-week in Assen (21 tot en met 25 juni) rijden er veel extra bussen en buslijnen rondom de Drentse hoofdstad. Een overzicht.

Stadslijn 1 rijdt van vrijdagavond tot en met zondagochtend constant (op de piekmomenten iedere twee minuten) op het trajectdeel Station – TT-Circuit. Deze lijn rijdt langs de meeste TT-campings, zoals de Eurocamping, Camping Zuid en Jan en Bertha. Ook wordt de speciale lijn 2 aan de stadsdienst toegevoegd. Deze rijdt rijdt donderdag 22 juni van ongeveer 5 uur ’s middags tot 4 uur ’s nachts, vrijdag 23 juni van ongeveer 5 uur ’s middags tot 6 uur ’s nachts en op zaterdag 24 juni van ongeveer 12 uur ’s middags tot 6 uur ’s nachts tussen Camping Witterzomer en het station.

In de regio rijden de volgende lijnen extra of speciaal:

  • 20 (Dieverbrug – Smilde – Assen); dag en nacht van vrijdagmorgen 23 juni t/m zondagavond 25 juni, ook in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juni tot ongeveer 4 uur.
  • 21 (Emmen – Schoonebeek – Assen); op zondagmiddag 25 juni extra ritten
  • 50 (Groningen – Assen); dag en nacht van vrijdagmorgen 23 juni t/m zondagavond 25 juni, ook in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juni tot ongeveer 4 uur.
  • 110 (Veendam – Gieten – Assen); dag en nacht van vrijdagmorgen 23 juni t/m zondagavond 25 juni, ook in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 juni tot ongeveer 4 uur
  • 419 (Nachtbus Groningen – Assen); extra ritten ‘s nachts, direct via de A28
  • 815 (Oosterwolde – Assen); extra ritten donderdagavond- en nacht, vrijdagavond- en nacht en zondagavond- en nacht

Op al deze ritten zijn de reguliere vervoersbewijzen geldig. Voor de losse kaartverkoop is er een extra verkooppunt aanwezig op het station in Assen.

Reis door naar deze berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *