De provincie heeft Arriva op de vingers getikt. Als het bedrijf niets aan de overvolle treinen op de Noordelijke Nevenlijnen doet, stelt zij het bedrijf in gebreke.

Afgelopen najaar bleken treinen van Arriva vaak te weinig capaciteit te hebben om alle reizigers mee te nemen. Treinen zaten -vaak in de ochtendspits- overvol en het gebeurde zelfs dat passagiers de treinen voorbij moesten laten rijden. De provincie gaat de komende maanden bekijken of Arriva de problemen aanpakt.

Arriva-directeur Anne Hettinga reageert verbaasd voor de camera van RTV Noord. Volgens hem zijn de vervoerder en provincie regelmatig met elkaar over de problemen in overleg en doet men er alles aan om in september de problemen opgelost te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *