Twaalf van de vijfentwintig bussen die bedoeld waren om bezoekers van het ‘Project X-feest’ in Haren terug te brengen naar Groningen zijn vernield toen relschoppers langs de bussen trokken.

Een chauffeur van Qbuzz, die in allerijl vijf van de bussen geleverd had, zegt in Dagblad van het Noorden maandag een aantal angstige momenten te hebben beleefd. Hij zegt dat de ramen ingegooid werden door mannen met maskers. Toen de mannen op de bussen afkwamen besloot de chauffeur op de noodknop te drukken en in het gangpad te gaan zitten op de grond. Hij is, net als andere chauffeurs, ongedeerd gebleven.

Ook Arriva en Drenthe Tours hadden bussen geleverd. Alle bussen zijn inmiddels hersteld en weer in dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *