Het Regio-Sterabonnement verandert vanaf dinsdag in het Zichtabonnement Groningen. De voorwaarden van het abonnement blijven hetzelfde.

Het Zichtabonnement Groningen zal tot en met 1 juli door Arriva worden verkocht. Daarna zal het worden vervangen door een nieuw reisproduct voor de OV-Chipkaart. ‘Verchipte’ sterabonnementen die geladen staan op een OV-Chipkaart zijn niet geldig in de treinen van Arriva. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Sterabonnementen die gebruikt kunnen worden in de bussen van Qbuzz.

Met het nieuwe abonnement hoeft niet in- en uitgecheckt te worden. Wel dient het gebruikt te worden in combinatie met een oude stamkaart of persoonlijke OV-Chipkaart. Het Zichtabonnement is geldig op alle Arriva-treinen rondom de stad Groningen, behalve in de treinen van- en naar Leeuwarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *