Met ingang van 1 januari 2012 stopt in navolging van de strippenkaart ook het ster-abonnement in de papieren vorm. Vanaf dan zullen ster-abonnementen slechts nog worden verkocht als product voor een persoonlijke OV-chipkaart.

Er gelden een aantal uitzonderingen op de nieuwe regel. Een jaarabonnement koopt men nog bij de klantenservice van Qbuzz en reizigers die ook met hun ster-abonnement met de treinen van Arriva reizen dienen contact op te nemen met de klantenservice van Arriva.

Mensen die een ster-abonnement bezitten die nog tot na 1 januari 2012 geldig is kunnen deze blijven gebruiken totdat deze afloopt. Daarna dienen zij een persoonlijke OV-chipkaart in combinatie met het nieuwe reisproduct aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *