Het OV-bureau Groningen Drenthe heeft een tweetal wijzigingen aangekondigd in het provinciale nachtbuslijnennet in Groningen en Drenthe.

Met ingang van 8 januari zal er een nachtlijn komen op het traject Groningen – Gieten – Borger – Emmen, op verzoek van de gemeente Emmen. Deze Nachtbus gaat elk uur vanuit zowel Emmen als Groningen rijden, om 2:00, 3:00, 4:00, 5:00 en 6:00 uur.

De laatste Qliners vanuit beide plaatsen vertrekken zaterdagavond omstreeks 1:00 uur en de eerste zondagmorgen omstreeks 7:00 uur.

Verder zal in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 januari nachtlijn 461 (Groningen – Uithuizen v.v.) voor het laatst rijden. Deze verbinding werd ingevoerd in april van dit jaar, maar trok niet genoeg reizigers om het financieel haalbaar te maken.

Voor meer informatie over de nachtbus in Groningen en Drenthe kan gekeken worden op www.bobvandenachtbus.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *